2, 3 en 6 februari open dagen Graafschap College

Dit jaar vinden de open dagen van het Graafschap College in Doetinchem (meerdere locaties) plaats op vrijdag 2 februari van 16.00 – 20.00 uur en zaterdag 3 februari van 10.00 – 13.00 uur. Wil je de locatie in Groenlo bezoeken? Dan ben je van harte welkom op dinsdag 6 februari van 16.00 – 20.00 uur.

Tijdens de open dagen krijg je uitgebreide informatie over onze opleidingen en is er gelegenheid om vragen te stellen. Niet alleen docenten zijn aanwezig om je te woord te staan, ook onze studenten vertellen over hun ervaringen op het Graafschap College.

Meer informatie op de website en Facebook
Op onze website hebben we speciale pagina’s aangemaakt over de open dagen. Daar is actuele en uitgebreide informatie te vinden, bijvoorbeeld over deelnemende locaties, parkeermogelijkheden en de pendelbus. Maar ook over leuke activiteiten en demonstraties die je niet mag missen. Ook via Facebook kun je op de hoogte blijven van voorlichtingsinformatie, updates vanuit de verschillende opleidingen en wijzigingen in het programma en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Registreren voor de open dagen
Dit jaar verzoeken we bezoekers zich vooraf te registreren. Dit kan via het registratieformulier op onze website. Je ontvangt dan per e-mail een e-ticket die je op alle dagen toegang geeft. De e-ticket wordt gescand bij de ingang van de deelnemende locaties.

Jubileum win-actie
Het Graafschap College bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren we natuurlijk uitgebreid! Tijdens onze open dagen proberen we onze bezoekers altijd al een ‘VIP-gevoel’ te geven, maar in dit jubileumjaar pakken we extra uit en geven we 25 VIP-arrangementen weg! Wil jij een VIP-arrangement winnen? Geef je dan via het deelnameformulier op de website op!