Talentengala 2017

Op donderdag 1 juni vindt het tweede Talentengala van het Graafschap College plaats. Tijdens dit gala wordt de beste student, medewerker en praktijkopleider van het jaar 2017 gekozen. Het gala wordt weer een bijzonder evenement, waar ook een bijzonder landelijk talent zal optreden, namelijk de zangeres Maan, winnares van de Voice of Holland 2016.

De organisatie is net als vorig jaar een studentenproject dat studenten Marketing en Communicatie van locatie Ruimzichtlaan op zich hebben genomen, onder leiding van hun docenten en een stuurgroep waarin het management van alle sectoren is vertegenwoordigd.

In de komende weken zal er een promotiecampagne van start gaan om nominaties te krijgen voor dit gala. Iedereen die betrokken is bij het Graafschap College mag in drie categorieën kandidaten nomineren waarvan zij vinden dat deze in aanmerking komen voor de titel ‘Talent van het jaar’. Nomineren kan (vóór 1 mei) via het studentenportaal of via het medewerkersportaal.

In de categorie ‘Beste student’ wordt eveneens de Graafschap College Uitblinker 2017 gekozen die ons mag vertegenwoordigen op het MBO Uitblinkersgala in oktober.