Projectdagen thema Winter Wonderland

Op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november 2016 zijn de studenten van de opleiding Verkoper (Retail niveau 2) bezig geweest met de projectdagen. Zowel de eerste als de tweedejaars hebben actief deelgenomen.
Deze projectdagen waren in samenwerking met de ondernemers van de Heezenstraatjes in het centrum van Doetinchem. De opdrachtgeefster is Liv Hoek, van Bold. (www.boldbrands.nl)

De studenten kregen de opdracht om de Heezenstraatjes aan te kleden in het thema Winter Wonderland. Ze werden verdeeld in vijf groepen. Iedere groep kreeg zijn eigen deelopdracht: etalage, vlaggenlijn, routing, aankleding boom, flyeren en enquêteren.

Op maandagochtend kwam Liv Hoek, vertegenwoordigster van de ondernemers van de Heezenstraatjes, de opdracht uitleggen. Vervolgens konden de groepen met de voorbereiding aan de slag.

Dinsdag stond in het teken van de uitvoering. Elke groep ging in de Heezenstraatjes aan het werk met de deelopdracht. Het flyeren en enquêteren vond plaats in het gehele centrum.
Rond 14 uur hebben we de resultaten symbolisch overgedragen aan Liv Hoek.

De ondernemers waren heel tevreden over het eindresultaat. Door praktijk en school op deze manier samen te brengen, was het voor de studenten een bijzonder leerzame ervaring.

Deze samenwerking met de ondernemers zal zeker een gevolg krijgen.

We kijken terug op een zéér geslaagd project!