Studenten presenteren plannen Heezenstraatjes!

Een pakkend logo. Meer groen en sfeerverlichting. Een eigen App. Een gezamenlijke website. Vaker bij elkaar komen als ondernemers. Een plattegrond en een boekje met alle winkels. En natuurlijk volop aan de social media en vlogs met alle leuke dingen die er gebeuren in de Heezenstraatjes. Dit waren de belangrijkste aanbevelingen van de studenten.

Op donderdag 26 januari presenteerden de ca. 60 studenten hun eerste plannen in het project ‘De Heezenstraatjes’. Hoe krijgen we de Heezenstraatjes als winkelgebied op de kaart en hoe komt er meer ruhring in dit leuke winkelgebied van Doetinchem? Dat waren vragen waar de studenten 9 weken mee aan de slag zijn gegaan. Door de trip naar Amsterdam bij de 9 Straatjes en diverse bezoekjes aan de ondernemers, kwamen ze goed beslagen ten ijs.

Op 9 februari gaat het project verder. Meer en meer wordt het project concreter gemaakt en zullen leerlingen ook echt aan de slag gaan met en voor de ondernemers. Het uiteindelijke doel is een feestweek  in mei waar de merknaam ‘De Heezenstraatjes’ gelanceerd kan worden.